Hajduk klare for playoff!

Hajduk klare for playoff!

13.02.2012, 14:48

Sammen med Øystese spilte Hajduk i dag seg til playoff plass i Oslo. Tre tøffe kamper fikk utfallet ett tap og to seire. Til slutt kunne de rutinerte ringrevene strekke hendene i været og konstatere at man igjen har fått en sjanse i Oslo.

Dagens første kamp gikk mot suverene  Øystese. En jevn kamp der fruktplukkerne var et lite knepp  vassere. Mål av Endre Hansen kunne ikke hindre at Øystese fikk sin 17 seirer av til da 17 kamper.

I kamp to ventet NBK, som nå var blitt hovedmotstander i kampen om kvalikk. Slitne NBK bein fikk kjørt seg mot et Hajduk i flytsonen. Sluttresultatet ble 4-1 etter en kamp der Hajduk produserer veldig mye og NBK aldri når helt opp der de kan være. Målene ble scoret av Robert, Tomas, Endre og Øyvind.

Siste kamp var mot de unge spillerne i Fyllingdalen. Etter en frisk start ledet Fyllingdølene 2-0. Hajduk lot seg ikke stresse, og malte på, og kunne tilslutt dra seieren i land med en sterk 6-2 gevinst. Målene mot Fyllingsdalen ble scoret av Øyvind (3), Endre (2), Robert 

Nå venter et tøft playoff i Oslo i slutten av mars. Da blir det kjekt for gamle bein og igjen teste seg mot andre kandidater til eliteserien. (Bildet: Bislettkebabhouse, som garantert vil få besøk i år igjen.)