To tap for Hajduk i dag

To tap for Hajduk i dag

08.01.2012, 22:16

 Det ble to jevne kamper mot henholdsvis Voss og Lyngfaret i dag. Kampen mot Voss endte 0-1, mens kampen mot Lyngfaret endte 1-2. Dermed endte Hajduk på 3. plass i sin avdeling som gir plass i den øverste divisjonen på vestlandet resten av sesongen.

 Den første kampen var mot hardtkjempende Voss som også hadde gode offensive bidrag å komme med. Kampen avgjøres i midten av 2. omgang på en kontring. Selv om Hajduk prøver seg med en sluttspurt holdt Voss unna.

I kamp to ventet Lyngfaret. De lå bra bakover og var giftige på kontringer. De gikk opp til 1-0 tidlig i kampen etter en kontring etter et slurvete oppspill av Hisdal. Stillingen stod seg til pause. Skåtøy utligner forholdsvis tidlig i 2. omgang på klassisk Skåtøyvis etter assist av Kimmalaya (bildet). Med 7 minutter igjen går Lyngfaret opp til 2-1 på et langskudd. Hajduk forsøkte seg med aktiv keeper på slutten uten hell. Det nærmeste var et tverrleggerskudd.

Hajduk stilte i dag med Amund, Hegger, Hisdal, Røtne, Jacobsen, Vedelden og Skåtøy. Vi gratulerer Øystese som feide gjennom avdelingen med 8 strake seire.

For komplett tabell se menyen til høyre