Seriestart Eliteserien: Vi tipper utfallet av kampene

Seriestart Eliteserien: Vi tipper utfallet av kampene

02.12.2011, 14:16

 Denne helgen starter eliteserien i futsal, og tradisjonen tro, prøver vi oss med forhåndstips. I fjor ble det skivebom i åpningsrunden. Vi satser på bedre treffprosent i år.

Fredag 02.12.

Kl. 18.30

KFUM - Høllen: Noe annet enn H i denne kampen ville vært tidene eliteserieskrell. KFUM stiller med hele 7 spillere med landslagserfaring og har signert landets beste spiller Ibba. Soleklar H.

Horten - Kongsvinger: Begge lag er blitt et år eldre noe som går i Kongsvingers favør. Laget fra Hedmarken har gode treningskamper bak seg. Vi tror ungdommelig pågangsmot slår rutine. En syltynn B.

Kl. 20.15

Holmlia - Tiller: Holmlia stiller med Mos, Fredheim Holm og Leigh. Tre av de beste spillerne i landet på et lag. Tiller er ikke ueffen de heller og spilte jevnt mot Vega nylig. Vi prøver oss med en U.

Nidaros - Solør: Etter en kraftig nedtur for storlaget Nidaros i fjor, er laget klar for å reise seg. Dette starter i aften mot Solør. Vi går for en klar H.

Lørdag 03.12

Kl. 10.00

Vadmyra - Vegakameratene: Den eneste spenningen i denne matchen er hvem som må skifte draktfarge fra blå som er begge lags hjemmedrakt. Vi tipper at Vega må skifte farge. Kampen er allerede "ferdigspilt." B

Kl. 11.45

Høllen - Tiller: De to nyopprykkede lagene møtes. Vi tipper at Høllen ikke tar et eneste poeng denne sesongen. Og dermed er tipset gitt. Soleklar B.

Kl. 13.30

Horten - Nidaros: Disse lagene møttes i åpningsrunden i fjor. Horten vant da 6-2. Rekdal stod tidenes match i buret og Horten var effektive fremover. Dette kan selvsagt skje igjen, men vi tror ikke det. En knepen B.

15.15: Holmlia - Kongsvinger

Det var en ordentlig thriller mellom disse lagene i fjor. I år stiller Holmlia sterkere og vinner komfortabelt. H

17.00: KFUM - Vega

Helgens match. De to klart beste mannskapene i landet møtes. Tør ikke tippe vinner. Kan selvsagt bli en knepen seier til et av lagene. Men vi tipper U.

18.45: Solør - Vadmyra

En klassiker. Gladromantikere mot grå betong. Vadmyra har forsterket laget fra i fjor og vi tipper det vipper i bergensernes favør. En tynn B.

Søndag 04.12

Kl. 11.00

Holmlia - Vegakameratene: Spiller for spiller er Holmlia MINST like gode som Vegakameratene. Men sistnevnte har et lagmaskineri og en taktisk kløkt som overgår østlendingene. De regjerende mesterne vinner derfor. B

Kl. 12.45

Tiller - Vadmyra: En åpen kamp mellom to lag som er cirka like gode. Eliteserierutinen kan vippe i Vadmyras favør, men vi tror dette ender likt. U

Kl. 14.30

KFUM - Nidaros: KFUM blir enkelt og greit et nummer for store. H

Kl. 16.15

Kongsvinger - Høllen: Skal Kongsvinger overleve må denne kampen vinnes. H

Kl. 18.00: 

Solør - Horten: Vi tror Horten stikker av med seieren mellom de to tradisjonsrike klubbene. Vinner etter en heftig sluttspurt.

Dersom disse resultatene slår til vil vi ha følgende tabell etter første spillehelg

Vega   7p

KFUM 7p

Nidaros 6p

Kongsvinger 6p

Tiller 5p

Vadmyra 4p

Holmlia 4p

Horten 3 p

Solør 0p

Høllen 0 p