God søndag for aldrende Hajduk Hajduk ser ut til å ha fått maskineriet i gang. Det gode spillet fra lørdagen ble fulgt opp med nye gode prestasjoner også på søndagen. Laget holdt imidlertid på å rote det til mot Kvernbit etter personlige feil blant lagets mest rutinerte. Kampen endte til tross for det med 3-2 til Hajduk. Dagens andre kamp mot Krohnsminde ble vunnet med imponerende 9-1.

" />

God søndag for aldrende Hajduk

28.11.2011, 21:09

Hajduk ser ut til å ha fått maskineriet i gang. Det gode spillet fra lørdagen ble fulgt opp med nye gode prestasjoner også på søndagen. Laget holdt imidlertid på å rote det til mot Kvernbit etter personlige feil blant lagets mest rutinerte. Kampen endte til tross for det med 3-2 til Hajduk. Dagens andre kamp mot Krohnsminde ble vunnet med imponerende 9-1.

Hajduk var tilbake på søndag med slitne bein, men likevel klare forhåpninger om poeng også mot Kvernbit og Krohnsminde. De som holdt med de rutede kunne ganske snart senke skuldrene. Mye god futsal ble utøvd at av de rutinerte spillerne. I første kamp kom man bakpå mot Kvernbit både en og to ganger. Hajduk førte kampen, mens Kvernbit satset på raske kontringer. Nettopp kontringer greide Nordhordalendingene å score to mål på. Man følte likevel Hajduk hadde brukbar kontroll og kunne til slutt gå av banen med en 3-2 seier. Et resultat som på ingen måte representere kampbildet på noen god måte. Både spillemessig og sjansemessig var Hajduk klart foran. Kvernbit skal imidlertid ha for å gjennomføre på en meget bra måte, og spesielt keeperen deres spilte en meget god kamp. Heldigvis reddet Hajduks mest rutinerte dem med hver sitt mål. Eirik Mella, Olav Tveiten og Robert Hisdal puttet hvert sitt mål.

I andre kamp ventet meget talentfulle Krohnsminde. En kamp man kunne frykte på forhånd. Krohnsminde sine individualister har stukket kjepper i hjulene for mangt et lag tidligere. Hajduk fikk imidlertid kampen fort inn i sitt spor, og et par raske scoringer gjorde at kampen var avgjort i en tidlig fase. Spesielt Arve Walde var ellevill med 4 mål, men hele laget var meget bra denne kampen. For å peke på to andre, var eldstemann Tomas Heggernes god som en ungdom i sin beste alder, mens Eirik Skåtøy hadde sin sterkeste helg for Hajduk noen sinne. Sluttresultat ble hele 9-1. Et resultat som klart var farget av at Krohnsminde gav opp lenge før sluttsignalet. Uansett en god prestasjon av Hajdukgjengen, bunnsolid defensivt og meget solid offensivt med ball. Også gledelig å se at tryllekunstneren Einar Jacobsen sprudlet og gir Hajduk en ekstra dimensjon.

Målscorere i helgen ble dermed: Arve Walde 7, Eirik Mella 5, Olav G. Tveiten 4, Eirik Skåtøy 3, Robert Hisdal 1, Kenneth Joseph 1.