Hajduk med grei åpning

Hajduk med grei åpning

27.11.2011, 12:24

3 poeng på sesongens to første kamper mot Hald (5-1) og Øystese (4-7) ble fasit etter gårsdagens sesongåpning. Hajduk presterte til tider meget bra futsal, og må si seg relativt godt fornøyd, selv om poengene glapp i siste kamp mot et sterkt Øystese lag. Hajduk holdt i 3 omganger, og det var akkurat en for lite til å hamle opp med Øystese. Første kamp mot Hald var imidlertid en sterk prestasjon mot et fremmadstormende lag.

Mot Hald var det lenge en åpen kamp. I første omgang bølget spillet fram og tilbake og begge lag viste at de kommer til å gjøre det bra utover i sesongen. Hajduk fikk like før pause en forløsende 1-0 scoring på en timeterstraffe. Eirik Skåtøy banket den sikkert i mål. Med Hajduk i føringen, ble det etterhvert store rom for Hajduk på overganger i andre omgang og laget scoret også noen mål slik at seieren ble komfortabel. Hald klarte ikke produsere alt for mye mot et defensivt solid Hajduk i andre omgang. Det som kom igjennom tok Amund seg mesterlig av. Amund spilte i likhet med resten av laget en meget god kamp. Målscorere for Hajduk i andre omgang var Eirik Mella, Arve Walde (2) og Olav Tveiten. Sluttresultatet ble 5-1 til Hajduk.

Dagens andre kamp var mot Øystese. Som vanlig en kamp med stor nerve, høy temperatur og høyt tempo. Hajduk lå solid og kompakt defensivt og Øystese trillet mye ball uten å skape så mye i starten. Etter hvert fikk Hajduk hull på byllen og laget puttet faktisk 3 mål mot stadig mer frustrerte Øystese spillere. Arve Walde, Eirik Mella og Olav Tveiten scoret i første omgang for Hajduk. Øystese klarer imidlertid å komme tilbake i kampen etter to ikke veldig typiske Øystese-mål like før pause. Dette var nok vitamininnsprøytningen de trengte før andre omgang. Øystese snudde etter hvert kampen til 4-3 ledelse i andre omgang. Hajduk kom tilbake igjen og utlignet til 4-4 midtveis i omgangen ved Eirik Mella. Der å da stod kampen og vippet, og dessverre var det Øystese som klarte å vippe den i sin favør etter at Hajduk ikke klarte å utnytte en utvisning hos Øystese. Øystese gikk opp i 5-4, og Hajduk valgt å ta ut keeper. Det resulterte dessverre i to mål i mot i stedet for noen riktig vei. Øystese vant dermed 7-4 og seiler opp den soleklare favoritten i 1. div Vest.

Hajduk ser fram til søndagens kamper etter oppløftende spill i sesongen to første kamper.