Hajduk på (U)tur

Hajduk på (U)tur

18.06.2011, 20:48

Når Halleraker er med Hajduk på tur er det aldri kjedelig. En ting som alltid følger med er uflaksen. Og denne turen er intet unntak.

Uflaks 1: Det hele startet med at det ENESTE flyet fra Flesland som var forsinket onsdag ettermiddag var vårt fly til Frankfurt. Etter å ha løpt gjennom halve flyplassen på Frankfurt rakk vi akkurat flyet til Roma. Men det gjorde ikke bagasjen vår. Vel fremme i Roma får vi beskjed om at bagasjen vil bli sendt til vår residens i Morrovalle. En rekke nye uheldige omstendigheter har ført til at bagasjen aldri har ankommet oss, men ligget på et låst kontor 1 mil unna. I dag fikk vi bekreftet at bagasjen ikke når frem og vil bli returnert til Norge!!

Uflaks 2: Om dette kan kalles uflaks eller urutinert strides de lærde om. Men vi ble stående midt på Autostradaen type 120-sone uten bensin. Salveson og co. kjørte og hentet bensin på kanne til oss, mens kvartetten Asbjørn Bøe, Halleraker, Hisdal og Jacobsen trakk ut i solen. Vinden herjet og det leder oss over til.....

Uflaks 3: Robert Hisdal fikk noe øyebesvær som sved av en annen verden. Hundrevis av skyllinger med rent vann, skyllinger med saltvann og alle kjerringråd ble fulgt. Men Hajduks kaptein ble bare dårligere og dårligere og totalt utmattet ble han sendt i ambulanse til sykehuset. Etter timer med venting kom hjelpen. Problemet var at øyet var så skakkjørt at han ikke fikk spilt de to første kampene. Kamp 3 ble spilt med solbriller, mens kamp 4 og 5 har gått brillefint. Da Robert endelig var kommet til hektene begynte Stig Malvin å slite med sitt øye.

Uflaks 4: GPSen til Stig Malvin har ført oss ut på noen hinsides omveier, type kjerreveier og toppet seg med at vi ble sendt avgårde til en landsby langt unna på jakt etter nærmeste Prada outlet store. Sikkert en lignende adresse i nærheten av en metropol eller noe i den duren.

Uflaks 5: Av mangfoldige biler ble Henrik Salvesons bil stoppet av politiet. Storscoreren og co hadde ikke med sertifikat eller legitimasjon, visste ikke hva det heter der vi bor og må ha virket rimelig suspekt for den lokale politimannen. Etter lange forhandlinger klarte de å overtale politimannen til å hente passene. På vei tilbake kjørte de seg vill og brukte nærmere 30 min på å returnere. Vi bor ca. 1,5 km unna politikontrollen.

Uflaks 6: Kandal slo opp lyskebrokken etter den andre matchen og er ute for resten av turneringen.

Uflaks 7: Ipaden til Halleraker som skulle brukes til å oppdatere hajduksiden støtter ikke funksjonen som man legger ut nyheter fra.