Søgne futsal klare for Eliteserien 2011/2012

Søgne futsal klare for Eliteserien 2011/2012

27.03.2011, 15:20

Søgne klarte det få, om  noen, hadde trodd. De gikk hele veien og et drøyt år etter at de spilte 2. div futsal avd sør er de nå klare for eliteserien. Vi har tatt en prat med Bjørn Erlend Kleiven, en av kampens bautaer.

Hvordan vil du beskrive kampen mot Oslo City?
En solid kamp av oss. De var kjappe og teknisk gode. Vi måtte spille på det vi er gode på. Kjøre kontringer og holde den defensive organiseringen. Vi har mange som er gode en mot en begge veier og spillere foran som er gode nok til å lage de fem målene.

Hva er deres reaksjon på å bli tippet nederst av playofflagene?
Sabla gøy å tippet nord og ned. Herlig å motbevise det. Det er nesten uvirkelig at vi skal spille eliteserie neste sesong.

Fortell om veien fra 2. div futsal til elite på et drøyt år?
Alt er tatt i et jafs. Så tok vi andre plass i vår divisjon i år bak Nesjar. Vi kom derfor med i playoff,var litt frem og tilbake rundt det. Da mobiliserte vi ekstra og begynte å trene. Vi vet vi kan når det virkelig stormer. Samtidig er det typisk oss å tape mot antatt dårligere lag. I gruppespillet synes jeg vi var bedre enn de andre lagene.

Hvilke tanker gjør du deg rundt neste sesong?
Vi har akkurat stiftet Høllen futsal, og 6. divisjonslaget Høllen. Det står mellom to alternativer: 1) samle et lag fra hele sørlandet eller 2) satse videre med samme gjeng.

Blir det noen feiring i kveld?
Vi har foran oss en busstur på 4-5 timer. Blir nok en del synging på bussen, men rolig ellers. Alle skal på jobb i morgen. Men neste helg skal det feires ordentlig.

Vi gratulerer Søgne med opprykket.