Tiller klar for Eliteserien 2011/2012

Tiller klar for Eliteserien 2011/2012

27.03.2011, 14:01

Tiller har imponert voldsomt i playoffen og skaffet seg fullt fortjent plass i neste års eliteserie etter seier over Flamuri i playoffinalen. Vi tok oss en prat med coach Frode Bergmann like etter kampslutt.

Gratulerer med opprykket. Hvordan vil du beskrive den siste kampen?
Fullstendig overkjøring. De har kanskje bare 2-3 store sjanser til sammen i kampen, mens vi har meget trygg futsalkeeper som tar det meste. Vi er strålende fornøyd med gjennomføringen av den siste kampen.

Hva synes du om innsatsen til Skorstad i kampen?
Hans beste kamp hele helgen. Fikk til alt han prøvde på. Vi visste han hadde dette inne, og beviste til gangs hvilke kvaliteter han innehar. Han var oustanding. Jeg synes forøvrig hele laget er gode. Vi gjør det vi ble enige om. Når vi får vår defensive struktur til å sitte kan vi hamle opp med alle.

Dere ble tippet nederst?
Vi har Flirt mye av tipset. Vi slår Trondheim i begge kampene i serien i år og har en mye bedre tropp her nede, de ble tippet øverst vi nederst. Vedkommende som har tippet har gjort dårlig research. Å vinne Trondheimsavdelingen er et kvalitetsstempel, og vi har aldri tvilt på at vi kunne slå de andre lagene her,

Blir det noe feiring i kveld?
De fleste skal vente på et sent fly, tre stk. drar  i bil så liten eller ingen feiring. Noen er klar for Bislet Kebab og det skal vi innvilge :-)

Hvilke tanker gjør du deg rundt neste sesong?
Vi har ikke tenkt på dette i det hele tatt. Vi består utelukkende av spillere fra Tillers 2. divisjonslag ute, og ser på futsalen som god trening til utefotballen. Vi har kommet oss mye etter treningskampene mot Nidaros og blant annet sett en del på Vega og lært av dem. Det blir en utrolig artig utfordring med eliteserien. Vi ser at det er høyere nivå på eliten enn i 1. div. Vi har forsøkt å tilnærme oss spillestilen de fleste lagene kjører, men presisjonen og tempoet er høyere enn vi er vant til. Vi kommer til å ta det seriøst og ta ting deretter. Like mye futsaltrening som de andre elitelagene vil vi nok ikke få, men vi skal stille best mulig forberedt.
 

Vi gratulerer med det imponerende opprykket.